Facility

Regisseur van het ongestoord werken

Sinds 1999 bouwen wij inspirerende werkomgevingen met perfecte facilitaire dienstverlening waarin iedereen ongestoord kan werken.

Die ervaring nemen we mee om u te helpen met vraagstukken zoals het:

  • Professionaliseren van de facilitaire bedrijfsvoering.
  • Ontwikkelen en realiseren van een nieuwe werkomgeving.
  • Inrichten van een servicedesk.
  • Aanbrengen van balans tussen het takenpakket en de formatie.
  • Inzichtelijk maken van het beinvloedbare en niet-beïnvloedbare deel van de dienstverlening.
  • Doorontwikkelen naar een regie-organisatie.
  • Begeleiden van leidinggevenden en teams in verandertrajecten.

 

Wij kunnen voor u deze opdrachten uitvoeren als projectleider, interimmanager of adviseur.

Ik wil contact! Meer over ons
Bert Schuthof

Maak kennis met Bert

Wilt u meer weten over facility management anno 2023? Hiervoor moet u bij Bert zijn. Hij kent alle ins en out en helpt u graag op weg met het vinden van de perfecte oplossing voor uw organisatie.

ons team

Elk van onze experts kan u vanuit oprechte betrokkenheid en specialistische kennis verder helpen.

Niet teveel op de voorgrond maar wel met het stuur stevig in handen de koers bepalen en vasthouden. Naast mijn inhoudelijke kennis zit mijn kracht in het samenbrengen van de ‘harde’ kant (processen en systemen) en de ‘zachte’ kant (de mens). Daarna laat ik de medewerkers schitteren met het succes. Mijn specialismen zijn facilitaire dienstverlening, werkplekconcepten en huisvesting.

Oprechte gastvrijheid binnen organisaties brengen is mijn specialisme. Vanuit mijn hospitality achtergrond (hogere hotelschool) til ik dienstverlening naar een hoger niveau. Hierin maak ik de verbinding tussen medewerkers, cultuur en de gewenste gastvrijheid. Dit doe ik door een omgeving te creëren waarin oprechte interesse in de gast voorop staat.

Boven alles ben ik een echte teamspeler die complexe problemen vertaalt naar praktische resultaten. Het meenemen en bij elkaar houden van mensen in de verandering is mijn grootste kracht. Als ik vrij ben zeil ik graag, lees een boek of trap een rondje op mijn racefiets. Mijn specialisme is het aansturen van bedrijfsvoeringsprojecten.

Als facilitair specialist de dienstverlening naar een hoger niveau brengen is waar ik goed in ben. Dat doe ik als interimmanager met en tussen de medewerkers. Als projectleider stuur ik op een constructieve samenwerking met veel aandacht voor de communicatie en de mensen in het projectteam. Dat zijn voor mij de basiselementen voor een succesvol resultaat.

Vanuit mijn ervaring heb ik een 100% focus op gastvrijheid. Ik help organisaties in het ontwikkelen van de manier van denken, kijken en handelen die daarbij past. Dat vraagt, zeker in tijden van krapte, veel van leidinggevenden. Ik neem hen mee in de sturing die past bij gastvrijheid en help ze personeel te behouden vanuit mijn lijfspreuk ‘boeien & binden’. Ik reik concrete handvatten aan om te binden en geef inspirerende trainingen om te boeien. Alleen zo ontstaan teams die de gast echte gastvrijheid laten ervaren.

Rustig, vriendelijk en ordelijk. Dat zeggen ze over mij. Voor mij moet het altijd goed zijn en dat geeft me plezier in mijn werk. Ik ben flexibel en pas me snel aan als het plotseling drukker wordt dan verwacht.

Cases

Bekijk de cases en ervaar de veelzijdigheid van onze opdrachten. Al jarenlang ondersteunen wij overheid, zorg en onderwijs door heel Nederland.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers maken ons werk mogelijk. Voor ruim 70% hebben wij meerdere opdrachten mogen uitvoeren. Daar zijn we best een beetje trots op!

Nieuwsgierig wat ze van ons vinden? Laat ons weten met wie u graag in contact komt of over welk onderwerp u wilt sparren en hoor uit eerste hand over onze werkwijze en resultaten.

Bekijk opdrachtgevers

Worden wij een connectie?

Wij zijn benieuwd naar uw vraagstuk. Laat u verrassen en inspireren, we nemen 24 jaar ervaring en een Groninger koek mee.